Nyomtatás
vadászélmény magazinA hosszúra nyúlt, kitartó nyár után megérkezett az ősz. Ilyenkor nehezebb kimozdulni, a limonádét és a fröccsöt felváltja a tea és a vörösbor; az órákon át tartó cserkelés helyett a kényelmesebb, fedett vadles a nyerő, az éttermek, kávézók helyett többet ülünk a nagyszoba kanapéján. Mondhatjuk, hogy jó időpontban jelentünk meg az olvasgatásra szánt, megújult magazinnal.

Nagy szeretettel és sok jó tanáccsal búcsúzott el a napi munkától Riskó Géza, és bízunk abban, hogy a tartalmi és vizuális frissítéssel erősíteni tudjuk szándékát: legyünk az igényes, etikus és a társaságot kedvelő vadászok magazinja. Magasra tettük a mércét, mert olyan újságot szeretnénk, amely élményeket ad minden olvasónknak. Nem akarunk „megmondóemberekké” válni, inkább érdeklődő nyíltsággal mutatjuk be a vadászati lehetőségeket, kalandokat, a vadászathoz akár lazán kapcsolódó életmódbeli témákat. Példát akarunk mutatni, hogy a meghatározó emberek, gondolatok, élmények magukért beszéljenek – hiszen jó vadásszá csak jó társaságban válhat az ember.

Szép munka és komoly kihívás a megújulás: rá is ment egy szarvasbőgési időszak. Sokat beszélgettünk a tartalomról, a megújuló külalakról, de leginkább arról, milyen lap hiányzik a piacról. Kellemes, motiváló élmények is értek, amikor kiderült számos üzleti partnerről, hogy ők is évek óta vadásznak; amikor megtudtuk egy nagyon kedves barátról, hogy Széchenyi Zsigmond egykori szalonjában él most; amikor Szentpétery Kálmán örömmel és őszintén beszélt életének vadászattal kapcsolatos apró részleteiről is. Ezek erősítették bennünk, hogy ne szakmai lapot készítsünk.
Olvasmányos, érdekes, élményszerű képekkel tálaljuk cikkeinket, emellett adjunk praktikus tanácsokat a kezdő, de tanulni vágyó vadászoknak és mindazoknak, akik szabadidejüket a természet közelében szeretik tölteni.

Az újság nevét is megváltoztattuk. E szócsere talán még inkább kifejezi, hogy a vadászat élményét kívánjuk áthozni egy újság hasábjaira. Elérjük célunkat, ha hosszú távon is olvasónkká, partnerünkké válnak és személyesen is találkozunk majd a kifejezetten előfizetőinknek tervezett programokon.

A vadászat valódi kikapcsolódás a mai, feszített üzleti környezetben. Reménybeli olvasóink nagy része is ezért járja az erdőt, ezért keresi, követi a vadat akár órákon és kilométereken keresztül, vagy ezért tervez a barátaival társasvadászatot.
Bízunk benne, hogy az újság is a társaság tagja lesz, amit lehet olvasgatni a vadlesen vagy egy pohár ital mellett, a fotelben.

Legyen minél több VadászÉlményünk!