Nyomtatás
Nem is akárhogyan! Hatalmas humorral, optimizmussal, néha egy kis romantikus szomorúsággal, de mindenképp tanítóan minden kétlábú és négylábú számára.

,,Demény Most én ugatok” című könyve október végén jelent meg, azonnal a sikerkönyvek közé kerülve. Nem is csoda, hisz Demény gazdája Magos Judit – aki lejegyezte Demény ugatásait – rutinos író, blogja, mely kis falkája életét tárja elénk több éve fut az interneten, a mára közel 30 ezres rajongótábor nem kis örömére.

Demény és Max, valamint Iván macska mindennapjai beköltöztek az életünkbe, szenzációs fotókkal, a deményizmus alapszabályaival figyelmeztetve a felelős állat- és gazditartásra.

Demény és Judit találkozása a Futrinka Egyesület menhelyén pecsételődött meg, azóta tart az örök szerelem, ami csak ember és kutya között lehet. Demény világuralmi törekvéseinek semmi sem szab határt, világgá ugatja, hogy sokan, túl sokan vannak még mindig, akik még csak hírből sem hallottak a felelős állattartásról. Talán ha eljutna hozzájuk is a Vezér hangja kevesebb lenne a kidobott, utcán, erdőn, mezőn élő kutya és macska, a menhelyek kenneljeiből pedig szerető Gazdihoz kerülhetne minden eb.

Forrás: HuntingPress