Nyomtatás
Találatok: 643
Az Országos Magyar Vadászkamara  elnöke,  dr. Jámbor László, mint a főtitkárral szembeni munkáltatói jogok egyedüli gyakorlója, a kamarai alapszabály rendelkezései alapján, 2017. július 1-ei hatállyal, felmondással megszüntette Pechtol János  kamarai főtitkári munkaviszonyát, egyben a teljes felmondási időre (90 nap) felmentette a munkavégzési kötelezettség alól.

Dr. Jámbor László elnök a főtitkári feladatok ellátásával Dikasz Tamást, az OMVK Nógrád Megyei Területi Szervezetének titkárát bízta meg, aki ezt a feladatát az OMVK soron következő (2018) tisztújító Küldöttközgyűléséig végzi, egyben továbbra is ellátja a területi szervezet titkári feladatait. (Szerk.)

Megjegyzés:

(Pechtol János a következők közlésére kérte a Nimród Vadászújság szerkesztőségét)

A Kamara elnökének egyszemélyi, indokolás nélküli döntését méltatlannak tartja és jogellenessége miatt az ügyet jogi útra terelte.

(Szerk. megjegyzése)

A Kamara elnökének döntése természetesen nem érinti Pechtol Jánosnak, az Országos Magyar Vadászati Védegyletnél betöltött ügyvezető elnöki tisztségét, továbbra is élvezi dr. Semjén Zsolt elnök és az őt megválasztó Választmány bizalmát.

Forrás: Nimród