Nyomtatás
Találatok: 310
Agrojager OMVK 1A Vadászkamara – egyeztetve az Agrárminisztériummal – az elmúlt időszak jogszabályi változásaihoz igazodva ismét frissítette a vadászvizsga írásbeli kérdéseit.

A tesztkérdéseket a Vadászkamara kiadásában megjelenő kötet, “A vadászvizsga írásbeli tesztkérdései és képanyaga” tartalmazza. A legutóbbi, 2023-as kiadáshoz képest 47 kérdés módosult az 1106-ból, és 2024. január 19-ét követően már az új kérdésekkel találkozhatnak a vizsgázók, valamint attól a naptól az online vadászvizsga teszt is az új adatbázist használja. A kötet frissített kiadásának megjelenéséig (amely az év első hónapjaiban lesz esedékes) mindazoknak, akik vadászvizsga előtt állnak, egy változásjegyzékkel segítjük a felkészülését.

Változásjegyzék letöltése
(pdf dokumentum, változások a “A vadászvizsga írásbeli tesztkérdései és képanyaga” című kötet 2024-es kiadásában a 2023-as kiadásához képest)

FONTOS!

Szintén 2024. január 19-étől néhány ponton változott a vadászvizsga szóbeli részének tételsora is. A mindenkor aktuális szóbeli tételsor ide kattintva érhető el.

Forrás: OMVK/Agrojager