A Diana Szakképző Iskolánk feladatául vállalta a hazai erdő és vadgazdálkodás szakembereinek alap- és középfokú képzését, továbbképzését és a kor követelményeinek mindenben megfelelő, biztos szakmai kultúrával rendelkező szakemberek oktatását.
Nagy hangsúlyt fektetünk az erdő -és vadgazdálkodáshoz szorosan kapcsolódó vadászfegyverek gyártásával -és javításával, forgalmazásával foglalkozó fegyverműszerészek, vadászpuskaművesek és vadászpuskaműves mesterekek képzésére. Iskolánk több évtizedes múltra tekint vissza a fegyveres szakmák képzésében, az így hosszú idő alatt felhalmozódott elméleti -és gyakorlati tapasztalatot, tudást szeretnénk átadni hallgatóinknak. Hazai -és külföldi szakmai utak szervezésével európai szinvonalú gyárak, manufatúrák kapui nyílnak meg hallgatóink előtt.
A hivatásszerűen tevékenykedő szakemberek képzésén túl, az állami vadászvizsgára felkészítő tanfolyam keretén belül a sportvadászok képzését is vállajuk.

Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk a 2015. évi Fegyver Horgász Vadász szakkiállításon, 2015. február 12-15. között a 105 C standon.

Forrás: Diana Szki