Nyomtatás
Találatok: 1031
A Földművelésügyi Minisztérium a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Földművelésügyi Minisztérium Vadgazdálkodási Tájegységi Főosztályán tájegységi fővadász munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

Határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye (tájegységek részletesen ITT):

Budapest / Bács-Kiskun megye / Baranya megye / Csongrád megye / Fejér megye / Győr-Moson-Sopron megye / Hajdú-Bihar megye / Heves megye / Jász-Nagykun-Szolnok megye / Komárom-Esztergom megye / Nógrád megye / Pest megye / Somogy megye / Szabolcs-Szatmár-Bereg megye / Tolna megye / Vas megye / Veszprém megye / Zala megye / Békés megye / Borsod-Abaúj-Zemplén megye.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

A Korm. rendelet 3. mellékletének 130. pontja: Vadászati és halászati igazgatás feladatkör

Ellátandó feladatok:

A pályázó által megpályázott vadgazdálkodási tájegység szerinti területen terepen, valamint a kijelölt vidéki irodában végzendő feladatok. Magyarország vadgazdálkodási tájegységei a 13/2016. (III.2.) FM rendelet 1. mellékletében találhatóak meg, a szöveges leírással kiegészített térképek pedig az Országos Vadgazdálkodási Adattár honlapján, az alábbi elérhetőségen tekinthetőek meg: http://ova.info.hu/ujvgtajak.html.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a Földművelésügyi Minisztérium Közszolgálati Szabályzata és az egyéb belső szabályzatok rendelkezései az irányadók.           

Pályázati feltételek:

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

Elvárt kompetenciák:

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2017. január 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 25.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Bugyi Andrea vagy Sallai Éva nyújt a +36-1/795-4712-es vagy +36-1/795-3645-ös telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázati kiírásban megjelölt feltételeknek megfelelő pályázatok előszűrését követően személyes meghallgatásra kerül sor. A munkáltatói jogkör gyakorlója dönt a munkakör betöltéséről. A pályázati eljárás eredményéről a pályázók írásban tájékoztatást kapnak.

A pályázat elbírálásának határideje: 2016. december 31.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A pályázatban csak a kiírás feltételeinek mindenben megfelelő, határidőre beérkezett dokumentumokkal rendelkező pályázó vesz részt. Hiánypótlásnak nincs helye. A pályáztató pályáztatás eredménytelenné nyilvánítási jogát fenntartja.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2016. november 11.

A pályázati kiírás közzétevője a Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság (KSZF). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a KSZF részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Forrás: kozigallas.gov.hu