mariapocs trofeaszemleA szervezők minden érdeklődőt várnak október 21-én Máriapócsra, ahol az erdők, mezők pásztorainak zarándoklata keretében hallgathatják meg a szentmisét, és méltó környezetben csodálhatják meg a megye nagyvad-gazdálkodásának eredményeit.

zala erdhet2017Program címe: Ismerkedés a Zalakarosi Parkerdővel

gemencezernyiszine csontosp2017Sétahajózással egybekötött gyalogtúra a Gemenc Zrt. szervezésében

vadaszkurt ex 170930 plakat1Az ÉSZAKERDŐ Zrt. ez évben is megrendezi hagyományos szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton.

kamonokocetr20111025A Kámoni Arborétumért Egyesület és a NAIK Erdészeti Tudományos Intézete tisztelettel meghívja Önt az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója és Bánó István születésének 100. évfordulója alkalmából 2017. október 23-án tartandó megemlékezésre.

vertesi bogesMivel a nagyvadas vadászterületeken lényegében országszerte erdőlátogatási tilalom lépett érvénybe, ezért szeretettel invitálja meg az érdeklődőket a Vértesi Erdő Zrt., a Merán Fülöp Vadászati és Erdészeti Múzeumtól, mindössze 300 méterre található vadmegfigyelő helyére, egy közös szarvasbőgés hallgatásra.

lombhullato 171028 plakat1Az ÉSZAKERDŐ Zrt. október utolsó szombatján idén is megrendezi hagyományos mahócai szezonzáró vonatozását.

x gerjementi meghivoA Kossuth Toborzó Ünnepély keretében, szeptember 22. és 24. között, újra összegyűlnek a környék vadásztársaságai Cegléden, a Kossuth és Eötvös téren, hogy gazdag programmal mutassák meg szenvedélyük szépségeit.

andokutvas2017Az Északerdő Zrt. Vadászkürt Expressz fantázianévvel múlt szombaton is elindította szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasút (LÁEV) mahócai szárnyvonalára, Andókútra.

jokai csaladi nap 2017 kg w“Természet és Örökség – Budapest természeti értékei” címmel 2017. szeptember 16-án szombaton 10 és 17 óra között családi napot szerveznek a Fővárosban a Jókai-kertben (Bp. XII. kerület Költő u. 21.) működő szervezetek.