Nyomtatás
foci vb russiakA Mátravasút gyereknapi sportágválasztó programja után tovább folytatódik az együttműködés az EGERERDŐ Zrt. és a mátrafüredi szervezetek között, akik segway és monstercar helyett most focihoz csalogatják a szurkolókat.

A futballrajongók kisvasúton is felutazhatnak Mátrafüredre, ahol szurkolói LEDFAL-terasz és Darts focibajnokság, sörivóverseny, góltotó és egyéb színes program várja őket.

Június 14. és július 15. között, a futball világbajnokság alatt színvonalasan kialakított szurkolói teraszon élvezheti a legjobb meccseket az összes Mátrafüredre látogató focidrukker, aki nem szeretne magányosan szurkolni a kedvenc csapatainak.
Mátrafüreden, a 4 Évszak - Palóc Bistorantban igényesen kialakított, sok focis extrával ellátott, óriás ledfalas szurkolói terasz várja a focirajongókat. Az óriás ledfalat a gyöngyösi kézilabda csapat jóvoltából a Radír Produkció üzemelteti.

A meccsek 16 és 20 órakor kezdődnek, melyhez a nézők akár az erdei kisvasutat is igénybe vehetik. A Mátravasút 14 és 17.30-kor indítja szurkolói járatait Gyöngyösről. A felnőtt menetjegy ára 600 Ft, a jegyért cserébe pedig a szurkolói teraszon egy pohár sör várja a szurkolót.
A visszaút sem akadály, mert a rendezők a helyi taxitársasággal megegyezve csapatos taxijáratokat indítanak, így a viteldíj már 400 Ft-tól elérhető. Érdemes előre asztalt foglalni (20/4494444), hogy a lehető legjobb helyekről lehessen élvezni és átélni a meccshangulatot.

Forrás: Egererdő Zrt.