Ma 2016. május 31., kedd, Angéla és Petronella napja van. Holnap Tünde napja lesz.
Huntland
Arion kutyatáp
 

Vadászok

  • 10626 Regisztrált
  • 0 Ma
  • 2 Ezen a héten
  • Legutoljára: szilviszilvi

Ki van itt?

Oldalainkat 400 vendég böngészi

Média Partnereink 
gun magazin

Segítsünk!

csillagszem alapítvány
Várjuk szponzorok, szervezetek,
magánszemélyek pénzadományait,
és egyéb tárgyi segítségét
 
demar
Vadászati magazin Vadászati magazin Napi sajtó Isten legszebb templomának, az erdőnek a papjai
Isten legszebb templomának, az erdőnek a papjai PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: Hírszerkesztő   
2012. június 25. hétfő, 05:57
tolna megyei vadásznapHuszadik alkalommal gyűltek össze a vadászok, hogy beszélgessenek, és természet iránti elkötelezett tevékenységüket folytassák – emelte ki Kocsner Antal.

Az Országos Magyar Vadászkamara megyei területi szervezetének elnöke a Tolna Megyei Vadásznapon a fiatal vadászokat is köszöntötte, és azt tanácsolta nekik, hogy tekintsék példaképnek a kitüntetetteket. A Nimród érméket Farkas Attila, és Záborszky Zoltán, a Hubertusz Kereszt Arany fokozatú kitüntetését Popp Miklós, az Ezüst fokozatút pedig Kiss Zoltán, Horváth Péter, Radány Tibor, Szalai József, és Eck József érdemelte ki.

Vadászesküt tizenketten tettek szombaton. Ők már most úgy viseltetnek a természet iránt, ahogy azt Berta Attila, az Alsónánai Nimród Vadásztársaság elnöke is megfogalmazta: Az erdész és a vadász Isten legszebb templomának, az erdőnek a papja. A kulturális bemutatók mellett gyermek programok, bemutatók szórakoztatták a jelenlévőket egész napon át.

Az ifjúsági légpuska lövészetet Izsák Bence, a főzőversenyt a Nagydorogi Új Barázda Vadásztársaság nyerte, a nagykónyi Koppánymenti Vadásztársaság pedig különdíjas lett. A koronglövészetben Késes-Molnár István, Csík Anikó illetve Csík István, ifj. Csík István és Huber Róbert csapata jeleskedett.

További képek itt!

Forrás: Teol
Hozzászólások (0)Add Comment

Szóljon hozzá Ön is!
Kérjük, hogy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni. Ha még nincs fiókja, akkor regisztráljon!

busy
 
axiál alsó
demar
Támogató parnereink:
magnum vadászbolthuntland vadászboltdemar vadászcsizmák, bakancsok, cipők

Copyright 2007. Vadászmester Média Kft. - Vadász Magazin © - Készítette - JJmaxi Webdesign Studió - Minden jog fenntartva! - Vadászat - Vadászati Apróhirdetés - Vadászbolt - Vadászfegyver - Vadász Katalógus - Vadász Fotók - Vadászati Fórum