Az önkormányzat területéről tulajdonított el fát négy férfi, közülük ért tetten kettőt egy vadász: látta, hogy a számára ismeretlenek személygépkocsijukkal fát szállítanak, megállította és kérdőre vonta őket.

Mind a ketten tagadták, hogy illegális favágók lennének, a vadász azonban nem hitt nekik és értesítette a helyi körzeti megbízottat. A két férfi a helyszínen megjelent dorogi egyenruhásoknak is ugyanazt a történetet adta elő, amelyet korábban a vadásznak is elmondott. Eszerint az áramszolgáltató által tisztítási munkálatok során kivágott fát pakolták össze és vitték volna haza, ha meg nem állítják őket. Az intézkedés során a rendőrök további két férfit igazoltattak, akik szintén az áramszolgáltató által kivágott, de a Dorogi Önkormányzat tulajdonát képező fát kívánta hazavinni.

Az egyenruhások mind a négy férfit előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. A falopást egytől egyig elismerték, ezért ellenük tulajdonon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a rendőrség. Mindannyijukat szabálysértési őrizetbe vette a Dorogi Rendőrkapitányság.

Forrás: Kemma