szarvas támadt a vadászraMajdnem tragikusan végződött egy svéd férfi vadászkalandja. A kiszemelt préda ugyanis nem hagyta magát, és jól elintézte támadóját. A férfi egy csoportos vadászaton vett részt, ahol a kutyákat vezette, és így talált rá a sebesült szarvasra. Az eb a vérző állatra támadt, és a vadász nem mert lőni, nehogy véletlenül a csaholó, ide-oda cikázó kutyát találja el. Majd sikerült elkapnia a megvadult ebet, és éppen ki akarta kötni, amikor egy hatalmas ütés a földre terítette.

A szarvas taszította oldalba az elővigyázatlan embert, az állat ugyanis összeszedve utolsó erejét lábra állt, és támadásba lendült. Ezután rátaposott a kiszolgáltatott, fegyvertelen vadászra, és megpróbálta agancsával felöklelni. A férfi megragadta a hatalmas szarvat, és a két ellenfél birkózni kezdett. A felbőszült állat már majdnem felülkerekedett, amikor lövés dörrent, a vad ugyanis rálépett a földön heverő, kibiztosított puskára.

"Pontosan a fejem mellett suhant el a golyó" - mesélte a meglepett svéd. A durranástól megrémült, kimerült szarvas végül összerogyott, és rövid idő múlva el is pusztult. A sebesült férfit könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.
0
0
0
s2smodern
powered by social2s