A farsangi és a báli időszak közepén, február 15-én tartotta hagyományos megyei vadászbálját a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászkamara és az Észak-magyarországi Vadászszövetség.

Helyszínül ebben az esztendőben a miskolci volt Központi Leánykollégium különterme szolgált, melynek előtermét a vendégek nagy meglepetésére egy közel száz trófeából és preparátumokból álló vadászati kiállítás is színesítette. A népes vendégsereget a Borsodi Vadászkürtösök üdvözlése után a vadászkamara elnöke, Kriston Nándor, majd dr. Székely László, a vadászszövetség elnöke köszöntötte.

Ezt követően került sor a rendkívül tartalmas és változatos svédasztalos vacsorára, majd a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek zenés-táncos-humoros műsorára.

Az éjféli tombolasorsoláson a sok értékes tárgyjutalom mellett jó néhány vadászati lehetőség, vacsoraajánlatok, egy szálkásszőrű tacskó kiskutya, valamint egy hajdúnánási és telkibányai wellness hétvége is gazdára talált.

A fenséges étkek és italok, az évek óta visszajáró törzsvendégek, vadászbarátok, az ajándéksorsolás élménye, továbbá a kedvelt talpalávalók mind-mind hozzájárultak a majd’ reggelig tartó nagyszerű hangulathoz és mulatsághoz.

Forrás: HuntingPress