Május 15-én egyesült a PV TV HD és a Fishing & Hunting Channel, így egyetlen horgász-vadász csatorna maradt a piacon, amely The Fishing & Hunting Channel néven működik tovább.

A Fishing & Hunting tévécsatornát a DPO, míg a vadászattal foglalkozó PV TV HD-t a Tematic Cable SRL működtette, A felek között hosszas tárgyalások folytak, melynek következtében a két csatorna május 15-vel egyesült, és The Fishing & Hunting Channel néven működik tovább.

„A névváltozáson túl a fúzió új, minden eddiginél változatosabb és érdekesebb műsorstruktúrát hoz magával” – mondta Radu Morar, az egybeolvadt tévécsatornát működtető Tematic Cable SRL. tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

A The Fishing & Hunting Channel stábja a horgászat és a vadászat neves képviselőivel készíti műsorait, amelyekben komoly szerepet kap a természetvédelem és a környezettudatos életmód.

Az idei évre még több saját gyártású műsort ígérnek, az új produkciók mellett pedig a már folytatódnak az olyan sorozatok, mint a Fókuszban a horgászat, a Mesterkurzus, a Vadászláz. A főzés is szerepet kap, így folytatódik a Halimádók konyhája Andrejszky Zoltánnal, míg Csejtei Tamás a Vadászok konyhájában műsorban szerepel.

„Nem térünk el az eddig bevált recepttől, a célunk ugyanaz marad: szórakoztatva bemutatni, tanítani és védeni” – mondta el Ács József a The Fishing & Hunting Channel csatorna menedzsere. „Továbbra is beszámolunk a legnagyobb rendezvényekről, versenyekről, szakkiállításokról, hogy a téma megszállottjai naprakészek legyenek a témában.”

A The Fishing & Hunting Channel Magyarországon, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és Lengyelországban az adott ország nyelvén nézhető. A UPC, a Telekom, a Digi, az Invitel, a PR Telekom, a Tarr és még 200 kisebb-nagyobb kábeltelevíziók együttműködésének köszönhetően, május 15-től Magyarország 2 millió háztartásban lesz elérhető a régi-új adó.

Forrás: Kreatív