2014. augusztus 9-én került megrendezésre a nyárlőrinci vadászház csodálatos környezetében a VKE Diana Vadászhölgy Klub Bács-Kiskun megyei szervezetének alakuló ülése.
Bán Beatrix, a Klub elnöke tájékoztatta a résztvevőket a Klubbal kapcsolatos főbb tudnivalókról és a belépési feltételekről. Miklós Károly, az OMVK Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezetének titkára biztosította a vadászhölgyeket arról, hogy a megyei Vadászkamara lehetőségéhez mérten mindenben támogatja az újonnan megalakult megyei szervezetet. Dávid Réka közreműködésével megvitatásra került a klub éves programja és a 2014. szeptember 13-án megrendezésre kerülő Bács-Kiskun megyei Vadásznapon működő gyermekfoglalkoztató tervezete.

Végül a megyei szervezet vezetésére felkért Tarjányi Lili elmesélte a jelenlévőknek, hogy miként pattant ki a fejéből a megyei szervezet felélesztésének ötlete, és miket tekint a legfontosabb feladatainak.
A megbeszélés és a tagok rövid bemutatkozása után, egy jó hangulatú ebédet fogyasztottunk el együtt. A gulyás Horváth László, míg a finom desszertek a tagjaink keze munkáját dicsérték!
Ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatást a Nyárlőrinci Földtulajdonosok Vadászati Közösségének, a VKE Diana Vadászhölgy Klubnak és OMVK Bács-Kiskun megyei szervezetének.

Forrás: HuntingPress