Nyerjen egy új Ford Focust és közben támogasson egy jó ügyet!
Látogasson el március 16. és 21. között márkakereskedésünkbe, nézze meg alaposan az új Ford Focust, és regisztráljon, hogy megnyerhesse!
Ismerje meg az új Focust, próbálja ki az Aktív Parkolást Segítő rendszerét is!

Új Ford Focus vételár 4 099 000,- Ft-tól*

Az új Focus az első Ford, amelyben már elérhető az új, kézhasználat nélkül működő Merőleges Parkolás technológia, ami segít az autót a többi járművel párhuzamosan beállítani. A jelenlegi Focusban jelent meg a párhuzamos parkolást megkönnyítő Aktív Parkoló asszisztens, ami egy gombnyomásra ultrahangos érzékelőkkel méri fel a rendelkezésre álló parkolóhelyet, majd pedig bekormányozza oda az autót, miközben a vezetőnek csak a féket és a gázt kell kezelnie. Az új Focus rendszerét két új szenzor egészíti ki a jármű hátsó részén, így az autó ugyanilyen módon már a merőleges parkolásra is képes. Az extra szenzorok révén a Ford olyan technológiákat is kínál, amelyek akkor is segítséget nyújtanak az autósnak, amikor kiáll egy parkolóhelyről.
*az ár nem minősül ajánlattételnek, a hitellel és értékesítéssel kapcsolatos teljes tájékoztatásért keresse márkakereskedésünket.


Forrás: Sándor Service Kft - Kisújszállás