A Pilisi Parkerdő Zrt. és a FITASC Magyarországi Korongvadász Szövetség szeretettel meghívja Önt a 48. FITASC Korongvadász Európa-bajnokság megnyitó ünnepségére 2015. június 3-án.

48. alkalommal rendeznek kontinensviadalt ebben a sportágban, melynek ezúttal Magyarország ad otthont, gyönyörű erdei környezetben. A verseny helyszíne Galgamácsa, ahol a korábbi évben sikeresen rendeztek már FITASC Magyar Nagydíjat. A nívós viadalra több mint 30 országból, közel 750 lövő érkezik. A verseny a gyakorló napokkal kezdődik, majd június 4-étől kezdetét veszi az éles küzdelem. Nyolc vonalon 32 lőállás és egyenként 200 korong teszi majd próbára a lövőket, teszteli a lőtudásukat és koncentrációs képességüket.

A híres angol pályaépítő, Graham Brown neve a biztosíték arra, hogy az idén kialakításra kerülő pályák a legmagasabb szintű igényeket is kielégítik majd. Garantáltan felejthetetlen élményben lesz része mindazoknak, akik június 4. és 7. között kilátogatnak a Galgamácsán megrendezésre kerülő 48. FITASC Korongvadász Európa-bajnokságra.

Forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.