November 7-én, szombaton a Budakeszi Vadasparkba várják mindazokat, akik szeretnének részt venni egy remek hangulatú közös rendrakásban, a létesítmény menetrend szerinti Önkéntes napján!


A szervezők ígérjik, hogy az avarszőnyeget ezúttal sem kell felporszívózni, de a vadasparkban így is mindig akad olyan munka, amely sok-sok gondos, segítő kezet kíván. Az Önkéntes Nap remek alkalom arra, hogy a többé-kevésbé megszokott hétvégi kirándulás most sokkal többről szóljon. Ez a nap az összefogásnak, az állatok szeretetének, a közös értékteremtésnek a napja. Apróbb javítási, takarítási munkával járulhat most bárki hozzá ahhoz, hogy a vadaspark lakói és látogatói továbbra is szép, tiszta, rendezett környezetben találkozhassanak egymással.

Önkénteseink számára (akik délelőtt 10:00-ig megérkeznek) a belépés ingyenes!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban tudjuk tervezni az Önkéntes Nap programját, kérjük, hogy a segíteni szándékozók előzetesen jelentkezzenek be november 5., csütörtökig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Forrás: Budakeszi Vadaspark