Kedves Érdeklődők! 2016. február 25-én, csütörtökön, 09 órai kezdettel nyílt napot tartunk iskolánkban. A Diana Szakképző Iskola 9:00-12:00 óra között szeretettel várja az ország középiskolás diákjait akik a fegyverműszerész-vadászpukaműves, erdészet, vadgazdálkodás, mezőgazdaság szakirányba szeretnék folytatni tanulmányait.
Természetesen várjuk azokat is, akik még nem döntöttek, reméljük, hogy segíteni tudunk a választásban.

Olyanokat várunk, akik a fegyverműszerész-vadászpuskaműves, erdészet, vadgazdálkodás, mezőgazdaság szakirányba szeretnék folytatni tanulmányait. Természetesen várjuk azokat is, akik még nem döntöttek, reméljük, hogy segíteni tudunk a választásban. A Nyílt Napra előzetesen nem kell jelentkezni, mindenkit szeretettel várunk.

* * *

A Diana Szakképző Iskolánk feladatául vállalta a hazai erdő és vadgazdálkodás szakembereinek alap- és középfokú képzését, továbbképzését és a kor követelményeinek mindenben megfelelő, biztos szakmai kultúrával rendelkező szakemberek oktatását.

Nagy hangsúlyt fektetünk az erdő -és vadgazdálkodáshoz szorosan kapcsolódó vadászfegyverek gyártásával -és javításával, forgalmazásával foglalkozó fegyverműszerészek, vadászpuskaművesek és vadászpuskaműves mesterek képzésére. Iskolánk több évtizedes múltra tekint vissza a fegyveres szakmák képzésében, az így hosszú idő alatt felhalmozódott elméleti -és gyakorlati tapasztalatot, tudást szeretnénk átadni hallgatóinknak. Hazai -és külföldi szakmai utak szervezésével európai színvonalú gyárak, manufatúrák kapui nyílnak meg hallgatóink előtt.

A hivatásszerűen tevékenykedő szakemberek képzésén túl, a vadászvizsgára felkészítő tanfolyam keretén belül a sportvadászok képzését is vállaljuk.

A Nyílt Napra előzetesen nem kell jelentkezni, mindenkit szeretettel várunk.


Forrás: Dianaszki