Önkéntes szemétszedő akció lesz a lillafüredi kisvasút környékének tisztaságáért 2017. április 22-én, szombaton.

A tavalyi első alkalom után az ÉSZAKERDŐ Zrt. idén is meghirdeti önkéntes szemétszedő akcióját a Lillafüredi Állami Erdei Vasút fővonalának megtisztítása érdekében. A programra környezetünk tisztaságáért tenni akaró miskolci és nem miskolci lelkes önkéntesek  jelentkezését várjuk, korosztálytól  függetlenül.

Az akció keretében reggel 8:30-kor díjmentes különvonat indul Miskolc - Dorottya utca állomásról Lillafüredre. A tavalyi évben lelkes önkénteseink a Garadna – Lillafüred szakasz megtisztításában vállaltak oroszlánrészt, így idén folytatjuk tovább Miskolc felé. Lillafüredről gyalogosan indulunk vissza a kisvasút mentén, zsákokba gyűjtve, ill. vonatra rakodva a fellelt hulladékot. A szemétszedést a társaság tettrekészségének függvényében az összes szemét összeszedéséig, illetve legfeljebb Miskolc - Dorottya utca állomásig tervezzük. Amennyiben a szedést  korábban befejezzük, úgy a végállomásra való visszajutást biztosítjuk. A szemétgyűjtéshez védőkesztyűt és szemeteszsákot biztosítunk.

Az akcióban való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációt minden résztvevőtől kérünk!
Az akciót csak legalább 10 fő előzetes regisztrációja esetén tartjuk meg!
Az előzetes regisztráció határideje 2017. április 21. péntek 12:00.
JELENTKEZÉS / további információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Forrás: Északerdő Zrt.