Vadászat rovatunk ezúttal Merkei Attila cikkével indul, amiben egy vadkacsavadászat élményeit olvashatják ami hívással történt. Szádelő című cikkünkben Gazdag József írását olvashatják, aki egy szarvas vadászatról számol be olvasóinknak a Kassa melletti település erdeiből.

E havi számunk aktualitás rovatában a vadhússal megreformált közétkeztetésről olvashatnak. A szakemberek szerint a magyar vadhús egészséges és helye van a közétkeztetésben.

Hivatásos és sportvadászként minden nap érezhetjük, hogy tennünk kell a szenvedélyünk társadalmi elfogadottsága érdekében.

Az Alkony Vadászmagazin 2014. április-májusszámának tartalmából:

A Tartalomból

A magazin tartalmi ajánlója előtt szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy ez a szám már kapható a MOL, OMV és Agip töltőállomások nagyobb benzinkútjain.

Október-novemberi számunk Vadászat rovatában Gazdag József Gömöri Bikák című cikkében egy élményekkel teli vadászat történetét olvashatják.

Egy éves lett az Alkony Vadászmagazin! Köszönjük minden kedves olvasónknak a kitartó figyelmet, amit a magazinnak szentel/szentelt. Szerkesztőségük tagjai továbbra is azon dolgoznak, hogy minél érdekesebb cikkeket olvashassanak.

Nem is akárhogyan! Hatalmas humorral, optimizmussal, néha egy kis romantikus szomorúsággal, de mindenképp tanítóan minden kétlábú és négylábú számára.

alkony vadászmagazinEgy gyomaendrődi vadkacsavadászatról olvashatnak, ahol nem csak vadásztatnak, hanem tenyésztik is őket.