Vadászat rovatunk ezúttal Merkei Attila cikkével indul, amiben egy vadkacsavadászat élményeit olvashatják ami hívással történt. Szádelő című cikkünkben Gazdag József írását olvashatják, aki egy szarvas vadászatról számol be olvasóinknak a Kassa melletti település erdeiből.

Nem is akárhogyan! Hatalmas humorral, optimizmussal, néha egy kis romantikus szomorúsággal, de mindenképp tanítóan minden kétlábú és négylábú számára.

Hivatásos és sportvadászként minden nap érezhetjük, hogy tennünk kell a szenvedélyünk társadalmi elfogadottsága érdekében.

E havi számunk aktualitás rovatában a vadhússal megreformált közétkeztetésről olvashatnak. A szakemberek szerint a magyar vadhús egészséges és helye van a közétkeztetésben.

A Tartalomból

Az Alkony Vadászmagazin 2014. április-májusszámának tartalmából:

Október-novemberi számunk Vadászat rovatában Gazdag József Gömöri Bikák című cikkében egy élményekkel teli vadászat történetét olvashatják.

A magazin tartalmi ajánlója előtt szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy ez a szám már kapható a MOL, OMV és Agip töltőállomások nagyobb benzinkútjain.