muzsikal az erdoA „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2022. február 12-én Parádfürdőn egész napos programokkal indítja a 19. évadát.

muzsikal az erdoA „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2021-ben a 18. évadához érkezett.

szarvasboges hallgato eszakerdoAz Északerdő Zrt. az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás kísérőrendezvényeként idén is megrendezi hagyományos szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton.

vaddiszno kozeli nagyA Szentkúti Egyesület június 17-18-án „ERDŐ ÉS VAD” címmel online konferenciát szervez Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban.

szarvasboges szekeres janosA Pilisi Parkerdő valkói, gödöllői, visegrádi és budapesti erdészete idén ősszel is szarvasbőgés-túrákra invitálja az érdeklődőket.

csomoderi erdei vasutNagy szeretettel várjuk minden kedves régi és új utasunkat hétvégi dízel- és gőzmozdonyos járatainkon.

zselic futoversenyAugusztus végén kétféle táv, ajándékok, ebéd, programok és a somogyi erdő kincsei várja a futókat és az érdeklődőket az ötödik futóversenyen a zselici Ropolyi tónál (Bőszénfa), Kaposvár közelében.

gemenc kisvasutAz Északerdő Zrt. a gyermeknapi hétvégén idén újra kedvezményes utazásra várja a gyermekeket a Lillafüredi és a Pálházi Állami Erdei Vasúton.