csomoredi erdei vasutSzeretettel várjuk kedves régi és új Utasainkat a 2021-es év első járatain, május 15. és 16-án!

ipolyerdo erdei vasutSzombattól újra üzemel két börzsönyi erdei vasút, a vonatok a Kemencei Erdei Múzeumvasút és a Márianosztra-Nagyirtáspuszta Erdei Vasút vonalán közlekednek - közölte az Ipoly Erdő Zrt. csütörtökön.

kekturaA Kéktúrázás napja október 10.

mecsextemA Zselici Csühögő május 9-től már menetrendszerűen közlekedik hétvégenként és ünnepnapokon, egyelőre kizárólag a nyitott kocsikkal. Almamellék állomásról 10, 12 és 14 órakor indul járat Sasrétre, ahonnan visszafelé 11, 13 illetve 16 órakor közlekednek a szerelvények.

abel2Erdei vasúthálózatunk 109 kilométeres hosszúságban szeli át a göcseji dombokat, 32 kilométeren – Lenti és Kistolmács között – kirándulókat is szállít.

laev fazola koho lillafuredSzombattól ismét elindulnak az Északerdő Zrt. által üzemeltetett Lillafüredi és Pálházi Állami Erdei Vasút járatai, amik a koronavírus-járvány miatt a Kormány által meghirdetett veszélyhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően március 17. óta nem közlekedtek.

muzsikal az erdoKöszöntőt mond dr. Nagy István agrárminiszter

budakeszi vadaspark egyetemi orakÁprilis végétől élőben követhetik a Budakeszi Vadaspark látogatói a parkban folyó látványetetéseket és tréningeket a Facebookon.