allatkertHatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, amelyhez ebben az évben országszerte 12 állatkert csatlakozott. A nagyközönséget mindenütt változatos programokkal, látványetetésekkel és más, a szokásos állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalókkal várják.

A Gemenc Zrt. „Ártérleső” vízitúráján bárki bepillanthat Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdejének életébe

gemenc hajoA nemzeti ünnepen kisvasutazással egybekötött sétahajózással várja a turistákat a Gemenc Zrt.

A Magyarországi Vadászlövészek Egylete és a Pilisi Parkerdő Zrt. Galgamácsán, a gödöllői erdészet területén rendezi meg július 6. és 9. között a 39. FITASC korongvadász-világbajnokságot - tájékoztatta az erdészeti társaság szóvivője pénteken az MTI-t.

kacsi vadetelfozo versenySzeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, a 2017. augusztus 19-én Martfűn megrendezésre kerülő Jász-Nagykun-Szolnok megyei Vadásznapra.

Június 23-án Kaszó, az Év erdésze verseny országos döntője után, helyet ad az Országos Erdészeti Egyesület 148. Vándorgyűlésének is, amelyen Dr. Bitay Márton a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára ünnepi beszédet mond és felavatja az első kaszói Vándorgyűlés emlékére készített kopjafát.

XIII. alkalommal tartják meg Sümegen a Szent Jakab Napokat, ahol az Országos Agarász Egyesület (OAE) agarász bemutatót és magyar agár fajtaismertetést tart.

Az V. Szarvasgombás Ételek Főző- Sütő versenyét, Arthur Troop emlékére rendezik meg július 29-én, Jászszentandráson az IPA (International Police Association) rendezésében a Magyar Szarvasgombász Szövetség közreműködésével.

Óhazától Hunniáig – Ázsia vadvilága kiállítás került megrendezésre 2017. április 21–május 7. között Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban.

Klasszikus és népzenei koncertek mellett szakvezetéses erdei séták és ismeretterjesztő előadások is várják az érdeklődőket július 1. és 9. között a Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napok rendezvénysorozaton.