szarvasboges verteserdoA Vérteserdő Zrt. és a kőhányási Gróf Esterházy Ökoturisztikai Központ és Turistaház az idei évben is várja az érdeklődőket a szarvasbőgés-hallgató túráira.

szarvasgomba jaszsagAz Első Magyar Szarvasgombász Egyesület (EMSzE) a földalatti gombák gyűjtésére vonatkozó hatósági jellegű képzést és kapcsolódó vizsgát hirdet tagjai számára 61 eFt tanfolyami és 20 eFt vizsgadíj áron, a nem EMSzE-tagok számára pedig 81.000 Ft-os tanfolyami árral és 27.000 Ft-os vizsgadíjjal.

szechemyire emlekeztekSzéchenyi Zsigmond, a neves vadász-író, vadászati ikon születésének 125. évfordulója tiszteletére május 23-án 14 órai kezdettel Somogyváron teljes délutáni programot szerveznek.

allatkertek ejszakaja01Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, országszerte tíz különböző állatkertben, vadasparkban, állatos bemutatóhelyen.

lorist1Újvidéken szeptember 28-án nyitja meg kapuit az 54. Vadászati és Horgászati Kiállítás és Vásár. A LORIST Szerbia egyik legnagyobb és méltán az egyik leghíresebb megmutatkozása.

orszagos vadasznapAz Országos Magyar Vadászkamara 1997-ben történt megalakítása óta első ízben éri Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét az a megtisztelő feladat, hogy otthont adhat az Országos Vadásznapnak!

szarvasbogesA szeptemberi erdők különleges jelensége a szarvasbőgés, amely nem más, mint a gímszarvas párosodási időszaka.

loveszverseny nagyszenas1A verseny célja: Golyós fegyverrel történő szakszerű, biztonságos lövészet gyakorlása, népszerűsítése, valamint nemes megmérettetés lőtéren, vadászias körülmények között elsősorban Békés Megyei vadászok részére.