llatpark lak i500A nyár folyamán is számos újdonsággal, programmal, látványossággal várja látogatóit a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság, Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark bemutatóhelye.

Kittenberger plakat 2018Nagymaros Város Önkormányzata idén is megrendezi a Kittenberger Kálmán Napot, ezúttal június 9-én, szombaton 10 órakor. A híres Afrika-kutató és vadász emlékére rendezett ünnepségre a város Fő terén kerül sor.

ozbakAz Országos Magyar Vadászkamara Fejér Megyei Területi Szervezete és a Mezőfalvi Gazdák Vadásztársasága tisztelettel meghív minden érdeklődőt „A MI NAGYVADUNK AZ ŐZ ” címmel, július 6-án tartandó Fejér megyei őzkonferenciára.

bicskeFenyőágak között szarvasok, őzek és vaddisznók trófeái sorakoznak az állványon. A Bicskei Napokon vadászati kiállítás nyílt a művelődési központban.

foci vb russiakA Mátravasút gyereknapi sportágválasztó programja után tovább folytatódik az együttműködés az EGERERDŐ Zrt. és a mátrafüredi szervezetek között, akik segway és monstercar helyett most focihoz csalogatják a szurkolókat.

szarvasborju2018Egészen különleges élményben lesz része azoknak, akik május 27-én (vasárnap) ellátogatnak a Budakeszi Vadaspark gyereknapi programjaira: a vadasparki fák lombja alatt ugyanis a jeles nap előtt három gímszarvas borjú látott napvilágot!

Gyulaj Zrt logo„Az erdészeti génmegőrzés jelene és jövője” címmel, helyszíni bemutatóval egybekötött szakmai napot szervez a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

gemenc setahajoA fedélzeten berendezett hajókészítő műhely várja a gyermekeket 2018. május 27-én, vasárnap, a Gyermeknapon a Gemenc Zrt. sétahajóján.