termeszetfilm fesztival2018. május 25-27. között immár negyedik alkalommal rendezik meg Gödöllőn a Nemzetközi Természetfilm Fesztivált,

hagyomanyosMásodik alkalommal, 2018. május 4-én, 09.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Földművelésügy Minisztérium és Csongrád Város Önkormányzata támogatásával a „II. Hagyományos vadászati módokat és eszközöket népszerűsítő vadásznap és konferencia”,

ozbakszezon jaszboldoghaza2A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Vadász Szövetség, és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Vadászkamara nevében tisztelettel meghívom a 2018. évi Őzbak trófeaszemlére.

rezet gozoskA Gemenc Zrt. számtalan zöld programmal várja a természet kedvelőit a hosszú hétvégén

punkosd 180520p plakat11Az ÉSZAKERDŐ Zrt. Hegyközi Erdészeti Igazgatóság a debreceni Mustang Country Linedance Club-bal közösen idén is megrendezi püskösdi zenés-táncos vonatozását Pálházáról Kőkapura, 2018. május 20-án, vasárnap.

tuzokdurrogesÁprilis 1-30. között hajnali túzok lesre invitálják a természetjárókat Dévaványára, a Körös-Maros Nemzeti Park Dévaványai-Ecsegi puszták részterületére.

mahoca 180526 plakat1Az ÉSZAKERDŐ Zrt. szeretettel várja az érdeklődőket a Lillafüredi Állami Erdei Vasút (LÁEV) kisvasúti napján! A vendégek számára a szárnyvonali különvonatozáson túl egyéni kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak Andókút és Mahóca környékén.

nyiltnap pillanatkepA tavalyi érdeklődésre tekintettel szerkesztőségünk az Országos Magyar Vadászkamara Fejér Megyei Területi Szervezetével karöltve újfent megszervezi a Sport- és Hivatásosvadász Nyílt Napot, ezúttal második alkalommal.