vadetetes3Téli vadetetés Sasrét

bkvp ragadozok napjaA hagyományoknak megfelelően a Budakeszi Vadaspark az újév első programját idén is a ragadozóknak szenteli: a január 6-i Ragadozók napján a látogatók épp a kis- és nagyragadozókat vehetik majd közelebbről szemügyre, és sok-sok érdekességet megtudhatnak róluk.

fabo termeszetfotoA Baracsi Kulturális Teaházban január 31-én – szerdán – 17:00 órakor tartják Fabó Ferenc: Az én templomom és annak szentjei című természetfotó kiállításának megnyitóját.

mahoca20182018. január 20-án, szombaton az ÉSZAKERDŐ Zrt. ismét elindítja hagyományos téli különvonatát Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút - menetrend szerinti vonatok által nem járt - szárnyvonalára.

teli kisvonatozas eszakerdoAz Északerdő Zrt. 2018. február 10-én, szombaton téli kisvonatozásra hívja a zempléni erdők és a régmúlt időket idéző erdei vasutak szerelmeseit Pálházára, a Pálházi Állami Erdei Vasútra!

karacsonyvaro szentmiseAz OMVK Vadászati Hagyományokat Ápoló és Kulturális Bizottsága 2017-ben is megszervezi a Mátyás-templomban a Karácsonyváró Vadász Szentmisét és az ahhoz kapcsolódó orgona- és vadászkürt koncertet. Az időpont december 19-e, kedd, 18 óra.

mahoca1501 k1Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Valentin napi járatunkra!

allatokkaracs2017A Budakeszi Vadasparkban a látogatóknak szervezett ünnepi programokon túl természetesen az állatokról sem feledkeznek meg a karácsonyi időszakban.