kacsi vadetelfozo versenySzeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, a 2017. augusztus 19-én Martfűn megrendezésre kerülő Jász-Nagykun-Szolnok megyei Vadásznapra.

A Magyarországi Vadászlövészek Egylete és a Pilisi Parkerdő Zrt. Galgamácsán, a gödöllői erdészet területén rendezi meg július 6. és 9. között a 39. FITASC korongvadász-világbajnokságot - tájékoztatta az erdészeti társaság szóvivője pénteken az MTI-t.

XIII. alkalommal tartják meg Sümegen a Szent Jakab Napokat, ahol az Országos Agarász Egyesület (OAE) agarász bemutatót és magyar agár fajtaismertetést tart.

Június 23-án Kaszó, az Év erdésze verseny országos döntője után, helyet ad az Országos Erdészeti Egyesület 148. Vándorgyűlésének is, amelyen Dr. Bitay Márton a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára ünnepi beszédet mond és felavatja az első kaszói Vándorgyűlés emlékére készített kopjafát.

Óhazától Hunniáig – Ázsia vadvilága kiállítás került megrendezésre 2017. április 21–május 7. között Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban.

Az V. Szarvasgombás Ételek Főző- Sütő versenyét, Arthur Troop emlékére rendezik meg július 29-én, Jászszentandráson az IPA (International Police Association) rendezésében a Magyar Szarvasgombász Szövetség közreműködésével.

A Gemenc Zrt. „Ártérleső” vízitúráján bárki bepillanthat Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdejének életébe

Klasszikus és népzenei koncertek mellett szakvezetéses erdei séták és ismeretterjesztő előadások is várják az érdeklődőket július 1. és 9. között a Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napok rendezvénysorozaton.