Idén a meghirdetett menetrendhez képest két héttel korábban, már április első hétvégéjén elindulnak a Zemplén szívében fekvő Pálháza kisvasútjának járatai – tájékoztatott Buday Péter, az Északerdő Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasút üzemvezetője.

Közeleg a Bálint-nap, a Budakeszi Vadaspark pedig, jó szokásához híven, idén is megtartja a Szerelmes állatok napját.

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2017-ben a 14. évadára készül.

Az idei FeHoVa-t – Közép-Európa egyik legjelentősebb fegyverrel, horgászattal és vadászattal foglalkozó kiállítását – február 9-12 között rendezi meg a HUNGEXPO Zrt, amelyen 17 ország 300 kiállítója mutatja be termékeit és szolgáltatásait.

Mint minden tavasszal, a Budakeszi Vadaspark ismét meghirdeti az Önkéntesek Napját, ami ezúttal március 11-ére, szombatra esik.

Az Északerdő Zrt. idén is elindítja tavalyi nagy sikerű különvonatait a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton Bálint, avagy Valentin, azaz a szerelmesek napján.

A közeli nőnap alkalmából, 2017. március 5-én, vasárnap minden kedves hölgy utasunk 300 forintos napijegy váltása mellett korlátlan számú utazásra jogosult az Északerdő Zrt. által üzemeltetett Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti járatain.

A 2017-es esztendő első kisvasutas rendezvényeként szombaton különvonatot indított az Északerdő Zrt. Lillafüredi Állami Erdei Vasútja - a menetrend szerinti vonatok által nem járt szárnyvonalon - Mahócára.