Megnyitották az Északerdő Zrt. „Kisvasúttal hegyen-völgyön” című fotópályázatára érkezett alkotásokból készült kiállítást a Lillafüredi Állami Erdei Vasút Ökoturisztikai Központjában.

2016. március 27-28-án vasárnap és hétfőn  indulnak a Nyuszis vonatok.

Ökoturisztikai programsorozattal várja a Gemenc Zrt. a turistákat Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdejében

Ifj. Ugrósdy Péter a nagysikerű „Dúvadazzunk” című könyv szerzője egy előadásra és közös gondolkodásra invitálja az érdeklődőket 2016. március 19 – én tartandó „Apróvadak és ellenségeik” nevet viselő előadására és az azt követő teadélutánra.

A Lillafüredi Kisvasútért Alapítvány – az ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. közreműködésével – a hagyományos vadászati kultúra bemutatására indított tavaszi programsorozat keretében különleges “vadkutató vonatozásra” invitálja az érdeklődőket Andókútra a Lillafüredi Állami Erdei Vasút vonalán.

Húsvéti vonatozás a Csömödéri Állami Erdei Vasúttal

A Lillafüredi Kisvasútért Alapítvány – az ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. közreműködésével – a hagyományos vadászati kultúra bemutatására indított tavaszi programsorozat részeként a varázslatos zempléni Kemence-patak völgyébe invitálja az érdeklődőket, ahol április 16-án, szombaton felejthetetlen történelmi utazás várja az érdeklődőket.

Orvvadász és muzeális értékű fegyverekből nyílik kiállítás a nagyközönség számára március 8-án a Fejér megyei Csákberényben, a Gróf Merán Fülöp Vadászati és Erdészeti Múzeumban.