erdojarasMutatjuk milyen programokat kínál a somogyi erdőgazdaság.

gimszarvasAz Északerdő Zrt. idén is megrendezi hagyományos Szarvasbőgés-hallgató vonatozását a hegyközi Pálházi Állami Erdei Vasúton. A rendezvényt, a korábbi évek nagy érdeklődésére való tekintettel idén immár kétnaposra tervezik.

erdo"Fedezd fel az erdőt az erdészekkel!" - Az Erdők Hete jelmondata összefoglalja az 1997 óta rendeszeresen megszervezett eseménysorozat fő céljait.

pilisi gimszarvasA Pilisi Parkerdő több erdészeténél idén is vezetett túrákon hallgatható és figyelhető meg a szarvasbőgés, ami a főváros környéki erdőkben szeptembertől október elejéig tart.

sefag trofeaszemleA SEFAG Zrt. trófeaszemléje 2019. október 10-én lesz Nagysallérban, melyre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

vadaszholgy talalkozoA szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt augusztus 14-én, 17 órától a II. Baranyai Vadászhölgy Találkozóra,

muzsikal az erdo2019. szeptember 27-29-e között Gyula térségében várja az érdeklődőket a „Muzsikál az erdő” a Körösök völgyében rendezvény, melynek pénteki rendezvénynapja újdonságként Gyulán, a Csigakert tölgyfamatuzsálemei között valósul meg.

ozkonferenciaAz OMVK Fejér Megyei Területi Szervezete és a Mezőfalvi Gazdák Vadásztársasága tisztelettel meghívja a II. Fejér megyei Őzkonferenciára.