allatkertek ejszakaja01Tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, országszerte tíz különböző állatkertben, vadasparkban, állatos bemutatóhelyen.

ejszakai kalandtura budakesziIsmét lehetőség nyílik bepillantani a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe.

orszagos vadasznapAz Országos Magyar Vadászkamara 1997-ben történt megalakítása óta első ízben éri Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét az a megtisztelő feladat, hogy otthont adhat az Országos Vadásznapnak!

muzsikal az erdoA „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2022. február 12-én Parádfürdőn egész napos programokkal indítja a 19. évadát.

loveszverseny nagyszenas1A verseny célja: Golyós fegyverrel történő szakszerű, biztonságos lövészet gyakorlása, népszerűsítése, valamint nemes megmérettetés lőtéren, vadászias körülmények között elsősorban Békés Megyei vadászok részére.

szarvasboges hallgato eszakerdoAz Északerdő Zrt. az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás kísérőrendezvényeként idén is megrendezi hagyományos szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton.

kilatoEgy hosszabbra nyúlt túrázás koronája lehet, ha ellátogatunk a hegyek, a dombok és a mesébe illő tájak fölé magasodó kilátóba.

szarvasboges szekeres janosA Pilisi Parkerdő valkói, gödöllői, visegrádi és budapesti erdészete idén ősszel is szarvasbőgés-túrákra invitálja az érdeklődőket.