kulonleges bakA Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Vadász Szövetség, és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Vadászkamara nevében tisztelettel meghívom a 2019. évi Őzbak trófeaszemlére

pirostojas 190420 plakat1.jpgk2019. április 20-án az Északerdő Zrt. és a Csanyiki Erdőház Erdészeti Erdei Iskola ismét megrendezi közös húsvéti gyermekprogramját.

budakeszi vadaspark pillanatokA vadászat kultúrájával és hagyományaival ismerkedhetnek meg testközelből május 4-én, szombaton mindazok, akik a Budakeszi Vadasparkba ellátogatnak.

muzsikal2016logoJúlius 2-án Salgótarján-Eresztvényben valósul meg a Muzsikál az erdő - Mátrai Művészeti Napok egyik rendezvénynapja, amelyen többek között erdei koncertek, ismeretterjesztő előadás és szakvezetéses erdei séta várja az érdeklődőket.

gemenc setahajoA Gemenc Zrt. sétahajózással egybekötött gyalogtúrát szervez a fokozottan védett Veránka-szigetre

eszakerdo zrt szemetszedesÖnkéntes szemétszedő akció a lillafüredi kisvasút környékének tisztaságáért 2019. április 6-án, szombaton.

foglalkoztato plakat2019kIngyenes foglalkoztató napot szervez gyerekeknek az Északerdő Zrt. 2019. április 28-án, vasárnap 10 és 13 óra között várunk mindenkit a Lillafüredi Ökoturusztikai Központban, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút megállójában.

famatuzsalemA Gemenc Zrt. hétvégi kirándulása a rejtőzködő famatuzsálemeket mutatja be