fototehervonat22019. március 23-án, szombaton az ÉSZAKERDŐ Zrt. különleges fotósvonatozásra várja a kisvasutak és a vasútfotózás szerelmeseit.

Erdei iskolai programok1Az ÉSZAKERDŐ Zrt. erdészeti erdei iskolái a következő időszakban is változatos programokkal várják a gyerekeket. Ízelítő a programokból:

vadaszkepzo treningAz Országos Magyar Vadászkamara Fejér Megyei Területi Szervezete és a Magyar VADÁSZLAP együttműködésével, képzési és továbbképzési céllal, 2019-ben előadássorozatot indít hivatásos- és sportvadászok részére „A vadgazdálkodás és vadászat gyakorlati kérdései” címmel.

fehova1A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a 26. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás (FeHoVa) keretében „A vadgazdálkodás aktuális kérdései” címmel konferenciát szervez, amelyre tisztelettel meghívjuk.

gemenc erdei vasut telA Gemenc Zrt. 2019. február 2-tól (szombat) újra elindította a Gemenci Erdei Vasutat a téli-tavaszi menetrend szerint.

purina 1Szakmai nap az apróvad-gazdálkodásról

fehova2017Sok szeretettel meghívjuk a 26. FeHoVa kiállítás ünnepélyes megnyitójára, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

pillanatok a termeszetbolAz eseményre a dunaújvárosi Bartók Színházban kerül sor.