sakal velencei toFejér vármegyében, Budapest és Székesfehérvár között, a Velencei-hegység lábánál található vadászterületen aranysakálra vadászott Papp Miklós hivatásos vadász barátjával.

botpalad oz2Botpaládon járunk, az Észak-Alföld legkeletibb pontján, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében.

doci sakal1Csongrád-Csanád vármegyében, Sándorfalva és Dóc között elterülő Sasér Vadásztársaság területe megközelítőleg ötezer hektár nagyságú, ahol a tagok száma 13 fő. Éves bérvadászati engedéllyel hat fő rendelkezik.

halmai bence tatarszentgyorgy 5Halmai Bence 19 éves és ebben az évben jelentkezett technikus minősítő vizsgára az Alföldi Agrárszakképzési Centrum Kiss Ferenc Erdészeti Technikumában Szegeden.

babosA lövésre nagy rohangálás, fújás-morgás kezdődik, majd egy ágroppanás a hátam mögül a gödörből, még egy hosszú – malachívó – morgás, aztán csend…

komadi ozbak1Egyszerre és ráadásul egy napon, két őzbakban is gyöngyfogat találtak Komádiban, a Bihar népe Vadásztársaság szakemberei.

csuzlis bakEgy hivatás, egy életmód szimbóluma ez az írás, amely rengeteg fáradsággal és felelősséggel jár, mégis sokan irigylik.

nogradi ozbak 1Éppen ötödik éve vadászom a nógrádi területeket, ahol eddig három őzbakom került terítékre, de mind közül, azt hiszem, erre az őzbakra vagyok a legbüszkébb – tájékoztatta az Agro Jager Newst, Lacházi Barbara őzbakvadász.