nagy kanA Bélusvölgye Vadásztársaságnál igen régóta készültek a karácsonyi terelésre. Az idő hol fagyott, hol pedig megenyhült és sárban úszott a társaság minden dűlője.

selejt gimbikaLéránt Sándor gímbikára vadászott. Az elejtő beszámolt élményeiről lapunknak:

osztrak vendegvadaszok sefag„Osztrák vendégeink először jártak nálunk, örömünkre szolgál, hogy egy vegyes terítékkel örvendeztethettük meg őket, a kísérők Vitman László, Nagy József, Papp Tamás és jómagam voltunk.

harmashatar trofeaszemle1Hetedik alkalommal rendezte meg a közelmúltban az idei bőgésben elejtett gímbikák trófeaszemléjét alsószölnöki vadászházának udvarán a Hármashatár Vadásztársaság.

Vari istvan vaddisznoVári István fényeslitkei vadász vaddisznóra vadászott. Élményeit megosztotta lapunkkkal:

gyulaj1Csütörtök délelőtt tartotta összevont gím-dám trófeaszemléjét a Gyulaj Zrt., amelyen kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhettek a nagyszámú érdeklődő előtt.

kan 1 nagy rekaKözel nyolc éve vadászom íjjal, és ez idő alatt meglehetősen sok izgalmas vadászélményben volt részem, amit legfőképp kitartásomnak és ennek a vadászati módnak köszönhetek.

kefag dam trofeaszemleTizenkettedik alkalommal került megrendezésre a KEFAG Zrt. Dél-Kiskunsági Erdészet kelebiai vadászterületének és mélykúti vadaskertjének trófeáiból kiállítás a Sáskalaposi Sportpálya mellett.