Nyomtatás
Találatok: 3005
Szorolap WR2000 elastine1993 májusában a Wanderlick BT megalakul Budapesten. Hat év ruhaipari tapasztalattal felvértezve, azonnal megkezdjük a termelést. Újszerű vadászruhákat kezdünk gyártani, kézműves jegyekkel,bőr, zsinór, hímzés díszítésekkel. A jellegzetes ruhák gyorsan ismertté és népszerűvé váltak a vadászok körében.

1996-ban fióktelepet létesítünk Jászladányban és áthelyezzük a termelést. Nagy gyakorlattal rendelkező alvállalkozók csatlakoznak hozzánk, tapasztalt szakemberekkel. Megalakult a "Jászsági régió".

Kereskedelmünk is fejlődik, sőt állandó üzleti partnereink segítségével, termékeink külföldön is ismertté válnak. Eközben a magyar textilipar megszűnik, így teljes egészében távolkeleti, török, cseh alapanyagokra álltunk át. Így ér véget az évszázad.

A 2000-es évek elejére sikerül elérnünk, hogy kizárólag részünkre szállított korszerű alapanyagokból dolgozhatunk. Vízpergető, UV-álló, elasztikus, szövetekről van szó, melyeket védjegyünket megjelenítő címkékkel, gombokkal, bélésekkel látunk el.

Termékeinket utánozni lehet, de hamisítani nagyon nehéz.

2018-ban 25 éves lett a WANDERLICK BT. Ebből az alkalomból, egy új elsztikus anyaggal jelentünk meg, ami termékeink alapját képezi.

Melleny 1Melleny 2
Nadrag 1Nadrag 2


A WANDERLICK Bt termékeket megvásárolhatja Nagykereskedőinknél.
Termék és méret információ vásárlás:
Tel: +36309670895
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Temékeinket keresse a FACEBOOK oldalunkun!