fegyver dianaszkiA Diana Szakképző Iskolánk feladatául vállalta a hazai erdő- és vadgazdálkodás szakembereinek alap- és középfokú képzését, továbbképzését és a kor követelményeinek mindenben megfelelő, biztos szakmai kultúrával rendelkező szakemberek oktatását.

Nagy hangsúlyt fektetünk az erdő- és vadgazdálkodáshoz szorosan kapcsolódó vadászfegyverek gyártásával, javításával, forgalmazásával foglalkozó fegyverműszerészek, vadászpuskaművesek és vadászpuskaműves mesterek képzésére. Iskolánk több évtizedes múltra tekint vissza a fegyveres szakmák képzésében, az így hosszú idő alatt felhalmozódott elméleti és gyakorlati tapasztalatot, tudást szeretnénk átadni hallgatóinknak. Hazai és külföldi szakmai utak szervezésével európai színvonalú gyárak, manufatúrák kapui nyílnak meg hallgatóink előtt. A hivatásszerűen tevékenykedő szakemberek képzésén túl, a vadászvizsgára felkészítő tanfolyam keretén belül a sportvadászok képzését is vállaljuk.

nappali

Kedves Látogató!

Iskolánk az alábbi képzések indítását tervezi a 2019/20. tanévben. Kérdéseivel kérem érdeklődjön a megadott elérhetőségek valamelyikén.

kepzesek

Forrás: dianaszki.hu