Nyomtatás
Találatok: 445
dobre kinevez2020Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár2020. január 6-án dr. Jung László nyugdíjazása után, átadta a kinevezési okiratot Dobre-Kecsmár Csabának az Egererdő Zrt. vezérigazgatójának.

Az ünnepélyes alkalomra 2020. január 13-án került sor az erdőgazdaság központjában, az Egererdő Zrt. vezetői állományának jelenlétében.

A kinevezés után az államtitkár a jelenlévőkkel megosztotta évértékelő gondolatait és ismertette a fő stratégiai célkitűzéseit illetve az Agrárminisztérium új Szervezeti és Működési Szabályzatáról is tájékoztatást adott.

Az állománygyűlés után az agrárminisztériumi delegáció és az új vezérigazgató látogatást tett dr. Juhász Attila Simonnál, a Heves Megyei Közgyűlés elnökénél. Az egyeztetés során több Heves megyét érintő szakmapolitikai kérdés és az Országfásítási programban való részvételi lehetőség is szóba került.

Mindkét fél kiemelt célja a megye fával borított területének növelése, a jelenlegi erdőállományok megőrzése és a klímavédelem érdekében tehető közös szerepvállalás.

Forrás: Egererdő Zrt.