vadhus mentok2020Az Agrárminisztérium tájegységi fővadászainak kezdeményezéséhez a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. is csatlakozott, mely kapcsán az Országos Mentőszolgálat Szekszárdi Mentőállomásának dolgozói részére konyhakész vadhús egységcsomagokat adott át 2020. május 14-én.

A Gyulaj Zrt. leánycége, az Öreglaki Vadfeldolgozó Kft. által kiváló minőségben feldolgozott konyhakész szarvashúst Gőbölös Pétertől a zrt. vezérigazgatójától, valamint a szervezést szívvel-lélekkel végző tájegységi fővadászoktól dr. Bleier Norberttől és Döbrösy Szabolcstól a Szekszárdi Mentőállomás munkatársai és igazgatója Kis-Nagy Gyula vették át, aki az átadókon keresztül köszönetét fejezte ki a Tolna megyei vadásztársadalomnak.

A kezdeményezés helyi megvalósulása része az országban zajló társadalmi összefogásnak, ahol a vadászok és vadgazdálkodók az általuk tett felajánlásokkal elismerik a mentősök értékes, pótolhatatlan és magas színvonalú munkáját, gyönyörű hivatását, melyet a járványügyi helyzetben is rendületlenül nyújtottak és nyújtanak.

Forrás: ForestPress