Nyomtatás
Találatok: 609
hivatasos vadasz palyazat omvkMegjelent a pályázati felhívás, 2022. július 1-jétől augusztus 31-éig beadhatók a pályázatok a Vadászkamara Hivatásos Vadász Eszközbeszerzési Programjára!

2023. február 28-áig több mint 350 millió – hivatásos vadászonként bruttó 200 000 – forintot biztosít az érdekképviselet a vadőrök felszerelésének beszerzésére. A Vadászkamara civil szervezetek hivatásos vadászait támogató kezdeményezésének hátterét, részleteit az alábbiakban ismertetjük.

Háttér

Az elmúlt évek visszafogott gazdálkodása miatt kialakult többletforrás ilyetén felhasználásáról a tavaszi országos küldöttközgyűlés döntött: a vonatkozó határozat értelmében bővültek a Kiemelt Kamarai Célok programjai az eszközbeszerzési programmal. Ennek célja a hivatásos vadászok munkakörülményeinek javítása minőségi munkaeszközök beszerzésével.

A támogatási rendszer alapjairól a Vadászkamara Elnöksége döntött májusban, elfogadva a program működési szabályzatát. A részletszabályokat tartalmazó pályázati felhívás tervezetét június 21-ei értekezletükön megismertek a megyei Területi Szervezetek titkárai, június 28-án pedig támogatólag döntött róla az Elnökség. A pályázati felhívás június 29-én jelent meg a Vadászkamara honlapján, illetve a Területi Szervezetek is felhívják rá a vadásztársaságok és hivatásos vadászaik figyelmét.

A kapcsolódó dokumentumok (kattintson a letöltéshez!)

pályázati felhívás(pdf dokumentum)

pályázati adatlap(kitölthető Excel-dokumentum)

a program működési szabályzata(pdf dokumentum)

INFORMÁCIÓK
a program főbb részleteiről




Forrás: Földvári Attila – OMVK