Nyomtatás
Találatok: 496
gemenci erdo szarvasbogesMegjelent az Országos Magyar Vadászkamara által működtetett Országos Vadgazdálkodási Alap 2023/2024-es vadászati évre vonatkozó pályázati kiírása.

A Vadászkamara Elnöksége augusztus végén döntött a vadászatra jogosultak számára biztosított, vadgazdálkodási célú fejlesztési források 2023/2024-es vadászati évre vonatkozó pályázati kiírásáról, amely mostantól elérhető a Vadászkamara honlapján. Az anyagba a korábbi évekhez képest több, a körülmények változásait lekövető pontosítás épült be, és – a gazdasági környezet feltételeire válaszul – több célterületnél emelkedett a támogatások összege.

A pályázati felhívás és a kapcsolódó mellékletek elfogadását – ahogy minden évben, idén is – széleskörű egyeztetések előzték meg. A Vadászkamara Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottsága az anyagokkal kapcsolatban kikérte a Természetvédelmi Szakbizottság, az Agrárminisztérium Vadgazdálkodás Főosztálya és a kamara megyei Területi Szervezeteinek véleményét is. A 2023/2024. évi felhívás változtatásai egyrészt a korábbi évek ellenőrzési tapasztalatait tükrözik, emellett a változtatások egyértelműen a pályázati kedv fenntartását és a megvalósíthatóság egyszerűsítését is szolgálják, a Vadgazdálkodási Alap céljainak megőrzésével.

· Az egyes célterületekhez kapcsolódó lényegi módosításokat honlapunkon foglaltuk össze, ahogy a pályázat ütemezésének főbb sarokdátumait is:
https://omvk.hu/hir/orszagos-vadgazdalkodasi-alap-itt-a-kiiras
· A 2023/2024. vadászati évre vonatkozó pályázati kiírás minden dokumentuma itt érhető el:
https://omvk.hu/oldal/vadgazdalkodasi-alap
· A pályázati kiírásra Facebook-oldalunkon is felhívjuk a figyelmet:
https://www.facebook.com/vadaszkamara/photos/a.1534907886770529/3156689391259029/

Forrás: ForestPress