Nyomtatás
Találatok: 281
szavazas2022092022. szeptember 15-én, Budapesten, az Erdészeti Információs Központban tartotta tisztújító szakosztályülését az Országos Erdészeti Egyesület Közönségkapcsolatok Szakosztálya.

Az Erdők a Közjóért Szakosztállyal közösen megtartott rendezvényen elsőként dr. Gribovszki Zoltán egyetemi tanár „Az erdők és a vízkészletek a klímaváltozás tükrében” címmel tartott előadást,

majd Földvári Attila, az Országos Magyar Vadászkamara szóvivője beszélt a vadászat és vadgazdálkodás hazai sajtóban elfoglalt helyéről, megítéléséről. Ezt követően a leköszönő elnök, Zétényi Zoltán idézte fel a szakosztály alapításának körülményeit, és az azóta eltelt 18 év fontosabb történéseit.

A tisztújításon a tagság a választási bizottság elnökének Gregus László Gézát, tagjainak dr. Hartl Évát és Kovácsevics Pált választotta. Az Országos Választási Bizottságot Bogdán József képviselte.

A helyben és online leadott szavazatok összesítése alapján a Közönségkapcsolatok Szakosztály elnöke Vereb István, titkára Mészáros Péter lett. Vezetőségi tagnak Zétényi Zoltánt és ifj. Dobó Istvánt választották meg. Ezt követően az új elnök megköszönte a szavazatokat. A távlati elképzelésekről szólva arról beszélt, hogy szeretnék a szakosztály munkájába nagyobb számban bevonni az állami erdészeti társaságoknál kommunikációs területen dolgozó kollégákat.

Forrás: ForestPress