Nyomtatás
Találatok: 1392
bakonyerdő zrt a vadászati kiállításonPápa, Dortmund - A magyarországi vadászatra jogosultak közül önálló standdal egyedül a Bakonyerdő Zrt. vett részt Európa vezető vadászati kiállításán.
A dortmundi Jagd und Hund vadászati és horgászati kiállítás Európa vezető szakkiállítása, élmény és bevásárló paradicsom az érdeklődők számára.

Évek óta öt földrész 650 kiállítója mutatja be termékeit és szolgáltatásait a több mint hetvenezer látogatónak. A magyarországi vadászatra jogosultak közül önálló standdal egyedül a Bakonyerdő Zrt. vett részt a dortmundi szakkiállításon, tudtuk meg Korn Ignác vadászati osztályvezetőtől.

A pápai társaság hazai, a veszprémi Skicc Kft.-vel építtette standját. A standot a kiállítás hat napja alatt több százan keresték fel. Elsősorban német, belga és francia vendégeket fogadtak.

A legnagyobb érdeklődés a társas nagyvad-, valamint a gímbika vadászatok iránt volt. Különleges igényei voltak egy leendő belga partnernek, aki 10-15 tagú társaságnak keresett száz őzbak elejtésére lehetőséget. Rengeteg ajánlatot kértek tőlük, amelyeket idehaza fognak kidolgozni.

Forrás: Napló Online