Nyomtatás
Találatok: 1428
vadászbál tiszalökön2010. március 20-án, a tiszalöki Tisza Étterem nagytermében zajlott le a Tiszalöki Nimród Vadásztársaság által évről évre hagyományosan megrendezésre kerülő Vadászbál.
A 19 órakor kezdődő rendezvény mintegy 120 résztvevő részére nyújtott gasztronómiai élvezeteket és tartalmas társasági programlehetőségeket. A Vadásztársaság elnökének, Dr. Erdélyi Bélának megnyitó beszédét követően fácánleves, őzpörkölt, vaddisznó- és szarvassült és desszertként somlói galuska került felszolgálásra.

A nem hétköznapi kulináris élvezeteket nyújtó vacsorát követően Maksa Zoltán humorista tartotta edzésben a rekeszizmokat, ezt követően Rácz Linda jóvoltából izgalmas striptease-shownak tapsolhatott a publikum. A műsorok zárásaként Nótár Mary énekelt el számos magyar- és cigánynépdalt. A bál során az egész estés szalonzenét a HOBBY BAND együttes szolgáltatta.

A műsorokat követően került sor a korábbiak során kiosztott vadász-totó kérdések értékelésére és az eredményhirdetésre, melynek nyertese értékes pénzjutalomban részesült. A tombolahúzás alkalmával számos értékes nyeremény (fődíjként egy őzbak elejtése) került kisorsolásra, majd egy tekintélyes energiamennyiséggel feltankolva (hurka-kolbásztál) a vendégek a bál hajnal 4 órai zárásáig ropták a táncot.

Forrás: Szabolcs Online