Nyomtatás
Találatok: 1203
matusz-vad zrtJelentős árbevétel növekedést ért el az idei év első három hónapjában a gazdasági válság ellenére is a Matusz-Vad Zrt. – áll a társaság közleményében. A cég – amely az egyik piacvezető vállalat a fagyasztott élelmiszerek hazai forgalmazásában – több mint 17 százalékkal növelte forgalmát a tavalyi év azonos időszakához képest.

A kimutatások szerint a cég Eger és környékén, illetve Miskolcon megduplázta a forgalmát, de Kecskemét és környékén, illetve a szentgotthárdi és a körmendi régiókban is jó eredményeket ért el. Az események a piac valamennyi szereplője számára jelzik, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben is van mód a fejlődésre – állapítja meg a Matusz-Vad.
A vállalatnak Magyarországon 3000, Ausztriában 200 partnere van. A társaság a vevők minőségi ellátása érdekében tíz új, hűtőfelépítménnyel felszerelt szállítóautót vásárolt, így több túrajáratot üzemeltethet. A cég versenyképes árakat igyekszik alkalmazni. Beszállítói kapcsolatokat épített ki a világ szinte valamennyi országában, így minden időszakban optimális beszerzési portfóliót alakíthat ki – állapítja meg a közlemény.

Forrás: Agromonitor