Nyomtatás
Találatok: 2561
szolnoki dianák kacsavadászon jászkisérenA Jász-Nagykun- Szolnok megyei Dianák egy intenzív esős nap után, izgatottan indultak tőkés réce vadászatra Jászkisérre.
A Széchenyi Zsigmond Vadásztársaság Intéző Bizottsága invitált bennünket, melynek örömmel tettünk eleget. Délután két órára gyülekeztünk a vadászirodába, baráti beszélgetések közepette összegyűlt a lelkes kis csapatunk. A helyi társaságból is jöttek segítők, így összesen

16-an vettünk részt a vadászaton.

Varga József hivatásos vadász eligazítása és az adminisztrációs teendők elvégzése után elindultunk a jászkiséri Horgásztavak Halászcsárdájába, ahol közösen elfogyasztottuk a kiadós és finom vacsoránkat.

Ezek után elfoglaltuk a lőállásunkat a rendkívül kedvező adottságokkal rendelkező tórendszer területén. A vadréce állomány esti húzásán izgatottan vártuk a csapatok mozgását.

vadászat után vacsorázik a csapat

Esemény dús, kellemes vadászatunk volt. Az eredmény sem maradt el, igaz a sűrű nád nehezítette a kutyák helyzetét a munkában.

Köszönetet mondunk a lehetőségért a jászkiséri vadásztársaságnak, segítőinknek és mindazoknak, akik hozzájárultak e tartalmas nap lebonyolításában.