Nyomtatás
Találatok: 1216
matusz vad zrt növekedésÚjra forgalomnövekedést könyvelhetett el magának a győri székhelyű Matusz-Vad Zrt., a hazai fagyasztottélelmiszer-kereskedelem egyik piacvezető vállalata.
Az értékesítés nettó árbevétele 31,5%-kal nőtt a tavalyi év hasonló időszakához képest, 2010 e három hónapját tekintve megközelítette a 2 milliárd forintot. Volumenben még ennél is nagyobb mértékű fejlődést tudhatott magáénak a cég, a kiszállított árumennyiség 40%-kal haladta meg a tavalyi harmadik negyedéves eredményt.

A Kisalföldi Presztízs Díjjal és Üzlet és Siker Minősített Vállalkozása címmel is kitüntetett, a HoReCa-szektor kiszolgálására szakosodott vállalat belső értékelése szerint ez azért is jelentős eredmény, mert idén a megszokotthoz képest gyengén alakult a nyári vendéglátói szezon, a kisebb vendégszám kevesebb napos hétvégével párosult.

A tavalyi, realizált 5,4 milliárd forintot meghaladó forgalmat produkáló Matusz-Vad Zrt. 2009-ben kezdte meg a külföldi térhódítását. A 2009 februárja óta franchise-keretek között zajló szlovákiai terjeszkedés és a tavaly tavasszal indított osztrák piachódítás (győri telephelyről történő kiszállítással, a Gastro-Genius márkanév és logó égisze alatt) a kezdetihez hasonló dinamikát mutat a 2010-es évben is.

Forrás: Kisalföld