Nyomtatás
Találatok: 1483
diana bál szolnokHelyszín Szolnok – Tiszaliget, Garden Wellness és Konferencia Hotel**** volt. Az abonyi kürt együttes repertoárjával kezdtünk, majd a megyei Dianák a Vadászok Tízparancsolatát mondták el.

Ezek után a szolnoki Dalma Dance Club táncosai adtak elő két pergős számot. A finom vacsora elfogyasztása után pedig az est hangulatának megalapozására a jászberényi „Holdugatók” Rock and Roll Show műsorát láthattuk. A Made in Hungária c. film háttértáncosai fél órás műsor részletet adtak elő a filmből, majd a táncparkett a miénk volt. Nagyon jó hangulatú bálunkat hajnal 4-ig tartó táncmulatság bizonyította és az elhagyott cipők. Természetesen a „hamupipőkéket” a táncparketten meg lehetett találni!

A jászberényi SILVER zenekarnak köszönhetően széles skálán mozgó zeneszámokkal biztosították a talpalávalót. A tombola után is még a mulatság, a jó kedv és a hangulat marasztalta a 60 fős báli vendégsereget.

diana bál csoportkép

Köszönet minden közreműködőnek és segítőnek, hiszen egy jól sikerült bálon vagyunk túl, amit mindannyiótoknak köszönhetünk.

Tóth Aranka