Nyomtatás
Találatok: 1801
vadászik a diáklányFurcsa szokásnak hódol Regis Giles. A 19 éves amerikai diáklány vadászik, a floridai Everglades Nemzeti Parkban hatalmas vadakat terít le. A csinos lány 9 éves kora óta fog fegyvert.

– Kilenc éves voltam, amikor apám először fegyvert adott a kezembe – mondta Regis egy angol lapnak. – Egyből magával ragadott a vadászat, döbbenetes érzés, amíg az ember becserkészi a vadat. A barátaim nem értik meg, miért rajongok ezért a sportágért, sőt, néhány el is ítélnek, de ők nagyon tájékozatlanok ebben a témában. Mi, vadászok inkább a természet javára vagyunk, és nem csak azzal, hogy kontrolláljuk a vadak számát, hanem azzal is, hogy adónkkal nagy mértékben segítjük a nemzeti parkok működését, tavaly csak Florida államban közel 300 millió dollár jött össze a fegyverek és egyéb felszerelések után járó adóból, amit a természetre költöttek.

Regis apja, Doug ismert rádiós DJ, talán ebből adódik, hogy a lány maga is fontosnak tartja a médiát, blogot vezet. Itt számol be arról, hogy éppen bölényt, szarvast vagy egyéb hatalmas vadat ejtett el. Amerikában évente 10 ezerrel nő a vadászattal foglalkozó nők száma, a legismertebb rajongó Sarah Palin, Alaszka egykori kormányzója, aki a 2008-as elnökválasztáson alelnök-jelölt volt.

Forrás: BorsOnline